WELCOME SUMMER 2016

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description
HEM CONSEGUIT EL QUE VOLIEM "CONSOLIDAR" LA FESTA WELCOME SUMMER 2016, que CREADORS D'IL•LUSIONS ha organitzat conjuntament amb els AMICS X LA SALSA,  volem que cada any sigui amb la participació d’artistes del Principat, potenciant l’art escenic, esportiu i musical que existeix actualmente en el nostre país. Hem tingut 367 persones disfrutan d'aquest esdeveniment a la Sala Polivalent del Prat del Roure, tot un exit La WELCOMME SUMMER 2016 ha sigut una festassa per donar la benvinguda a l'estiu!!!!, i que hem volgut celebrar amb ACTUACIONS DE DIFERENTS ESTILS DE BALLS LLATINS, MÚSICA EN VIU, BALL ACROBÀTIC, ESPORT i amb MOLTES MÉS SORPRESES, oberta a tothom!! Hem comptat amb "QUELCOM" com a presentadors i conductors de la festa!! Hem mogut el cos al ritme de THE VELVET BLUES BAND, hi hem tingut una espectacular demostració de BALL ACROBÀTIC AMB CINTA i TELES, amb NAYA CHAAND i música, molta música. Els professionals de l’escola de dansa SALSA PASSIÓ, us han fet bullir la sang amb ritmes llatins i novedoses coreografies que han fet que el public interactues en totes les cançons. Aneu escalfant motors i veniu amb il·lusió per la propera WELCOME SUMMER 2017!!
Clients

Dynamic Frameworks – In sollicitudin ante ac magna ornare convallis. Fusce ullamcorper pretium hendrerit. Proin vel ligula quis erat elementum.

Tasks

Cras posuere orci sit amet nisi euismod maximus. Maecenas neque dui, mattis ut nulla et, commodo ullamcorper odio. Nullam nec sagittis dui.

Info